maanantai 2. lokakuuta 2017

.TIESITKÖ..


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Luonto näyttää upeinta väriloistoaan ja viimeiset auringonkukat
vielä jaksaa pellon reunalla nauttia auringon säteistä.                 

Kohta totiseti saadaan kääriytyä villapeittoon ja täydentää vitamiini varastoja talven varalle niin sisäisesti kuin ulkoisestikin..


Kolme intensiivistä ekokampaaja koulutuspäivää takana, ja reppu täynnä tietoa jota en juuri ole tullut edes ajatelleeksi..


Perehdyimme luonnonmukaisiin hoitoihin ja intialaisen päänhieronnan vaikutuksiin..
En ollut tajunnut miten mahtavia tuotteita luonto tarjoaa .
Jokainen meistä on varmasti kärsinyt elämänsä aikana erillaisista hiuspohjan häiriöistä.
Hiustenlähdöstä,kutisevasta päänahasta, hilseestä, erillaisista ihottumista, pälvikaljusta, rasvoittmisesta ja monista muista ongelmista, joihin ei ole tuntunut saavan apua.

Myös minä kampaajana en ole osannut tarjota asiakkaalleni hoitoja niin ,että voisin rehellisesti vakuuttaa niiden toimivan. Nyt, melkein kolmenkymmenen työvuoden jälkeen, voin sanoa,että olen löytänyt sen mitä olen etsinyt. Avun erillaisiin hiuspohja häiriöihin niin että ne myös toimivat.. Ja että voi niitä tarjota asiakkailleni,hyvällä omallatunnolla.


2017-08-25 15.36.33.jpg

Tiesitkö että savi, turve ja merilevä ovat parhaita hoitoaineita silloin kun kärsitään todellisista hiuspohjan ongelmista. Nämä ihanat luonnon tuotteet käydät myös kaikille, niin lapsille kuin raskaana olevilllekin.. Ekokampaaja tutkii hiuspohjan mikrokameralla ja laatii sinun tarpeisiisi sopivan hoidon..

Savella on monta tärkeää tehtävää luonnossa ja kauneudenhoidossa..
Sen moninaiset ominaisuudet ovat tunnettuja jo tuhansien vuosien takaa.. savilajeja on myös monenlaisia ja ne valitaan käyttötarkoituksen mukaan, mutta kaikilla savilla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus .Se myös supistaa, rauhoittaa, uusiin soluja ja stimuloi verenkiertoa. Savi soveltuu myös pesuaineeksi esim vauvoille ,ja valkoinen savi onkin loistava talkki pienille. Se on puhdas luonnontuote, toisin kuin monet talkit joihin on lisätty kemikaaleja. Se toimii myös fyysisenä aurinkosuojana..

Savi sisältää paljon piioksidia jota hius tarvitsee.
Eli jos kärsit aknesta, rasvaisesta hiuspohjasta, haavaisesta hiuspohjasta, katkeilevista hiuksista tai exseemasta , suosittelen savihoitoa..
Eikä siinä vielä kaikki, savi soveltuu myös juotavaksi ja siitä saa aino annoksen eri mineraaleja.
Se puhdistaa ja helpottaa suoliston toimintaa ja haavaumia.. Juotavaksi soveltuva savi myydään tietenkin erikseen..
Mutta näin syksyllä lasillinen savea antaa kunnasti puhtia päivään, testattu on..

Usein päänahkan ongelmat saattavat johtua liian kovista pesutensiideistä ja sulffaateista. Sulffaatit ovat teollisuudessa käytettäviä peseviä aineita.Kosmetiikassa ne ovat ihoa ärsyttäviä ja pesevät liian voimakkaasti ihoa ja hiuksia suojaavan luontaisen  lipidikerroksen, tämä usein johtaa yliherkkyyksiin ja ihon kuivumiseen. Ainesosaluettelossa nämä liian kovat tensiidit ovat nimeltään sodium laureth sulfate tai sodium lauryl sulhate, joten vältä näitä. Suosittelen ostamaan shampoot ja hoidot ekokampaajalta..

Tarinaa tulisi vaikka kuinka mutta tässä pieni pala ..
Ensi kerralla sitten turve ja merilevä..

Ihanaa syksyä, muistakaa ravita itseänne..

Kauneus lähtee sisältäpäin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti